Termeni si Conditii RentExpo

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. RentExpo.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:
Acest site este intretinut si administrat de catre compania MARK & MORE IDEAS SRL, denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.rentexpo.ro, va fi denumita Client.
Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.rentexpo.ro), va fi denumit site-ul RentExpo.RO.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul RentExpo.RO, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului RentExpo.RO este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului RentExpo.RO in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului RentExpo.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste, continutul.
In eventualitatea in care specificatiile produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Termene de livrare:
Termenul de livrare a produselor in stoc cumparate este de maxim 48 de ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.
Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul.

Taxe suplimentare:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare(taxe ramburs). Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii. Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Serviciul “Livrare cu verificare colet” este optional si permite Vanzatorilor sa livreze produsele prin FAN Courier in anumite conditii. Acest serviciu se achita separat si va fi inclus in factura. Preturile pot fi gasite accesand link-ul Check on delivery FAN Courier

Returnarea produselor:
Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorari sau urme vizibile de folosire. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile. Dreptul de retragere in termen de 14 zile se aplica numai pentru comenzile livrate prin Curier catre persoane fizice (contract la distanta). Cumpararea produselor de la sediu nu este asimilata unui contract la distanta, si nu beneficiaza de dreptul de renuntare in 14 zile.
Produsele returnate se trimit prin curierat, pe cheltuiala clientului, fara nici un fel de taxe ramburs.
Coletele cu plata ramburs sau cu taxe de achitat catre RentExpo.RO, nu vor fi ridicate.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI RentExpo.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL RentExpo.RO, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI RentExpo.RO SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului RentExpo.RO implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.